MartiniBusiness staat voor

Ontmoeten & Verbinden!

Ontmoeten & Verbinden

MartiniBusiness onderscheidt zich van de meeste traditionele BusinessClubs in de omgeving. MartiniBusiness staat voor ontmoeten & Verbinden en vooral dat laatste staat heel hoog bij ons in het vaandel. Wij weten namelijk dat niet iedereen een geboren netwerker is. Onze evenementen zijn business gericht in een informele sfeer, zodat je altijd jezelf kunt zijn. Daarnaast kun je altijd een beroep doen op jouw persoonlijke accountmanager.

 

Persoonlijke accountmanager

Wil je in contact komen met een bedrijf of ondernemer maar heb je niet de juiste ingangen of contacten? Als member of partner van MartiniBusiness kun jij jouw persoonlijke accountmanager inschakelen om een afspraak voor jou te maken met de desbetreffende persoon. Ook als de bedrijven nog geen onderdeel zijn van het netwerk van MartiniBusiness, doen we ons uiterste best om de afspraak voor jou te realiseren.

Tijdens onze evenementen ondersteunen en helpen wij jou graag de verbinding te leggen met de juiste contacten en zorgen wij ervoor dat je snel wordt opgenomen in de groep.

Sinds de oprichting van MartiniBusiness timmeren de initiatiefnemers hard aan de weg.
Hans Nijland

Algemeen directeur , FC Groningen

Martini Business brengt op een aansprekende manier ondernemers met elkaar in contact.
Joost van Keulen

Wethouder Economische Zaken, Gemeente Groningen

Wij organiseren o.a.:

  • Jaarlijkse Groninger Haring- & Netwerkparty
  • Proeverijen
  • Bedrijfsbezoeken
  • WinterBBQ
  • Variërende evenementen 
  • Verkiezing Sympathiekste Ondernemers van het Noorden
  • Maatschapelijke evenementen
  • Dineren met directeuren

Jaarlijkse Groninger Haring- en Netwerkparty

De MartiniBusiness Haring & Netwerkparty is de ideale gelegenheid om het aantal zakelijke contacten uit te breiden en bestaande relaties te onderhouden. Zie ook https://degroningerharingparty.nl 

MartiniBusiness WinterBBQ

We starten een nieuw jaar met onze WinterBBQ. Een informeel evenement, die plaats vindt in week 3 of 4 in de maand januari. 

Dineren met Directeuren

Dineren met Directeuren “Netwerken op een hoger niveau”. Tijdens deze avond geniet je van een heerlijk 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Er is een gastheer aanwezig die ervoor zorgt dat je gericht aan tafel komt met mede-directeuren en beslissers.

Bedrijfsbezoeken

Tijdens een bedrijfsbezoek ontdek je bedrijven die hun knowhow graag delen en je een unieke blik achter de schermen gunnen.

Maatschappelijke Evenementen in en om Groningen

Maatschappelijk betrokken ondernemen is een onderdeel van het netwerk van MartiniBusiness. Ook wij geven graag steun aan maatschappelijke initiatieven of werken graag mee aan de organisatie van een maatschappelijk evenement. 1 à 2 keer per jaar gaan wij ons vrijwillig inzetten met onze members, voor de samenleving in het Noorden.

Evenementen anders dan alle anderen

De evenementen die georganiseerd worden door MartiniBusiness zijn anders dan alle andere evenementen. Evenementen die ervoor zorgen dat je op een leuke en ontspannende manier elkaar beter leert kennen.

Voor slechts € 199,- per jaar ben je al onderdeel van MartiniBusiness en profiteer je van alle voordelen. 

Een paar van onze voordelen

Een product of dienst nodig voor jouw ondernemening?

We helpen jou graag de connectie te maken binnen ons netwerk. Uiteraard werkt dit ook andersom.
What goes around, comes around…

Warme leads

Zoek je een ingang bij een bepaald bedrijf? Jouw persoonlijke accountmanager helpt jouw hierbij via de warme leads binnen ons netwerk.

Ledenvoordeel

Profiteer van de vele aanbiedingen die leden onderling geven aan elkaar. Scoor zelf ook meer omzet door leuke aanbiedingen te geven.

Korting

Als member ontvang  je een
leuke korting op de evenementen.

Naast de vele voordelen die je ontvangt als onderdeel van ons netwerk, voor slechts €195,00 per jaar, organiseren wij uiteenlopende evenementen waar je op een ontspannende manier in contact kunt komen met elkaar. Naast de gratis evenementen zijn er ook leuke evenementen waarvoor wij een bijdrage vragen. Op deze manier houden wij de contributie betaalbaar en is deze businessclub toegankelijk voor iedereen. Jij bepaalt zelf welke evenementen het beste in jouw agenda passen en op deze manier hou je ook nog eens de kosten zelf in de hand. 

Liever partner worden?
Voor € 995,- per jaar wordt je partner van MartiniBusiness. Als partner kun je kosteloos aan alle evenementen deelnemen en kom je met jouw
bedrijfslogo op de website, de nieuwsbrief en onder onze handtekening.
Uiteraard zijn er nog meer voordelen die het partnerschap met zich mee brengt, vraag ons gerust naar meer informatie.
Op de homepage kun je zien welke partners jou voor zijn gegaan. 

Accountmanagers MartiniBusiness

Christa Bollegraaf

Christa Bollegraaf

Eigenaresse

Jan Dirk Zwerver

Jan Dirk Zwerver

Senior Accountmanager

Dave Leeuwerik

Dave Leeuwerik

Sales & Marketing

Contactformulier

Heeft u interesse om uw aan te sluiten bij het netwerk van MartiniBusiness? Wilt u meer informatie of persoonlijk contact? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Partners van MartiniBusiness