

Directeurenevent: Chef & Shaker. Aansluitend gaan we aan tafel genieten van een 4-gangen diner.
“Vlinderdas om, shaker in de hand en daarna de koksmuts op: het event Chef & Shaker wordt hét recept voor een smaakvolle en inspirerende avond!”
Op donderdag 3 april organiseren wij het evenement voor directeuren: Chef & Shaker in Hotel Corps de Garde. In het Souterrain, met eigen bar en een historische verleden die nog altijd voelbaar en zichtbaar is, gaan we onder begeleiding van chef Jarno twee amuses maken en voorbereidingen treffen voor het 4-gangen diner waar we uiteraard ook zelf van gaan genieten. En dit keer gaan we niet alleen voor een glaasje wijn maar voor heerlijke, bijpassende cocktails, die we ook zelf gaan shaken. 🍹🍸
Kortom: het belooft een culinaire avond te worden met volop ruimte om te netwerken en voor deze editie hebben we ook inhoudelijk een mooie aanvulling qua sprekers. (zie programma)
VOORWAARDE DEELNAME: deelname aan dit evenement kan alleen als je eigenaar/directeur bent met personeel of een beslissingsbevoegde functie hebt en je personeel aanstuurt waar je verantwoordelijk voor bent. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Graag ook dieetwensen en/of allergieën vermelden bij “eventuele opmerkingen.”
GASTENLIJST KLIK HIER
(de gastenlijst wordt regelmatig bijgewerkt)
PROGRAMMA:
16.30 uur: Ontvangst met bubbels.
16.45 uur: Simon Poelstra, Gemeente Groningen (EZ) over: wat doet EZ nu precies en wat kan EZ voor jou als ondernemer betekenen.
17.00 uur: Hanna van der Heide van Groningen Stroomt Door verteld ons kort over netcongestie (file op het elektriciteitsnet) en hoe wat dat kunnen voorkomen. “Zonder Energie geen toekomst.”
17.20 uur: Let’s Shake & be a Chef.
Aansluitend gaan we aan tafel en heerlijk genieten van een 4-gangen diner.
22.00 uur: Einde van de avond.
📍Oude Boteringestraat 74, 9712 Groningen
Kosten members van MartiniBusiness: € 95,00 excl. BTW
Kosten “nog geen” member van MartiniBusiness: € 125,00 excl. BTW
Partners van MartiniBusiness: 1 persoon kosteloos
Indien je verhinderd bent, verzoeken wij dit uiterlijk twee dagen voor het evenement aan ons kenbaar te maken.
Bij latere afmeldingen zijn wij genoodzaakt de kosten door te berekenen.